Medisch pedicure uit Oss behandelt risicovoeten


Bent u op zoek naar een medisch pedicure in Oss? Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs in ons vakgebied zodat er goed voor uw voeten gezorgd kan worden. Hierbij werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van de brancheorganisatie. Daarbij gaan wij erg zorgvuldig te werk omdat wij te maken hebben met risicovoeten. Wist u dat wij in onze praktijk over verschillende specialisaties beschikken? Zo zijn wij gespecialiseerd in de diabetische voet, reumatisch voet, oncologische en spastische voet. Welke klachten u ook heeft, wij zullen er voor zorgen dat u een gepaste behandeling krijgt. Wanneer wilt u langskomen om uw voeten te behandelen? Maak een afspraak door te bellen naar: 06 34 58 04 68.

 

Gecertificeerd medisch pedicure uit Oss verhelpt uw voetklachten

Wanneer u voetklachten heeft, kan een medisch pedicure uit Oss deze klachten verhelpen. Wij zullen eerst met u in gesprek gaan over wat een passende behandeling voor u is. Verder zijn wij op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op de markt en vinden er regelmatig bijscholingen plaats. Wist u dat u niet alleen langs kunt komen met voetklachten? Wanneer u een risicovoet heeft kan het langsgaan bij een medisch pedicure in onze salon in Oss ervoor zorgen dat er geen complicaties ontstaan. Zo wordt uw voet eerst gericht onderzocht. Daarna wordt er bekeken welke behandeling nodig is. Likdoorns en eelt worden bijvoorbeeld verwijderd zodat u niet verkeerd op uw voeten gaat lopen. Wilt u graag advies over uw schoenen of voetverzorging? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

 

Medisch pedicure uit Oss zorgt voor de juiste voetzorgbehandeling

Wist u dat u een deel van de behandeling vergoed kunt krijgen als u diabetespatiënt bent? Het loont dus om daar naar te informeren. Wanneer u diabetes heeft, kan het zijn dat uw voeten te weinig zuurstof krijgen. Hierdoor kan het probleem ontstaan dat de bloedvaten en zenuwen in uw voeten niet meer naar behoren werken. Merkt u dat u vaak last heeft van warme rode voeten? Dit kan komen doordat het weefsel in uw voet in mindere mate zuurstof krijgt toegevoerd. Ook wondjes kunnen dan minder snel gaan genezen. Verder kan het zijn dat het gevoel in uw voeten verminderd doordat de zenuwen niet meer goed werken. Onze medisch pedicures uit Oss zijn speciaal opgeleid om al deze problemen te herkennen en op basis daarvan bekwaam te handelen. Maak een afspraak en voorkom dat u complicaties krijgt. Bel even naar de salon om een afspraak in te plannen.