Pedicure aan huis in omgeving Oss


Wilt u een pedicure aan huis in Oss omdat het niet meer lukt om langs te komen in de salon? Of heeft u een druk leven waarin dit lastig te plannen is? Wat de reden ook is, onze pedicures komen graag bij u langs aan huis in omgeving Oss. Zo kunt u worden behandeld in uw eigen vertrouwde omgeving. Iedereen is gebaat bij goede voetverzorging daarom bieden wij onze diensten ook ambulant aan. Bij het uitvoeren van een voetbehandeling doen wij niet alleen deze taak maar kijken wij verder dan dat. Zodra wij bepaalde afwijkingen signaleren zullen wij u daar meteen alert opmaken zodat u kunt worden doorverwezen naar de juiste discipline. Alvast een afspraak inplannen? Neem contact met ons op!

 

Pedicure aan huis in Oss zorgt voor professionele voetverzorging


Naast het behandelen van risicovoeten zijn wij ook gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Vraag gerust wat de mogelijkheden zijn. Zo kun u bijvoorbeeld kiezen voor een vakkundige pedicure behandeling waar uw voeten compleet worden verzorgt. Na de behandeling voelt het net alsof u weer op wolkjes loopt! Zo zal de pedicure die bij u thuis komt in Oss, uw nagels knippen en polijsten. Ook worden uw voeten schoongemaakt en netjes verzorgd. Verder zal er eelt worden verwijderd en gekeken worden of er likdoorns zijn. Deze worden uiteraard ook secuur verwijderd. Heeft u last van ingegroeide nagels of schimmelnagels? Ook dit wordt meteen aangepakt! Ten slotte worden uw voeten even goed ingesmeerd met crème. Dan zijn uw voeten weer helemaal verzorgd en u hoeft er niet eens de deur voor uit! Ideaal toch? Geef uw adres in aan ons daar en de medisch pedicure komt bij u langs aan huis in Oss.

 

Pedicure aan huis laten komen waarbij u geniet van een voetenmassage


Kunnen uw voeten wel wat ontspanning gebruiken? Ook dit is het werk van onze medisch pedicure uit Oss. Naast het feit dat u zo even ontsnapt aan de hectiek van het dagelijks leven, wordt de doorbloeding naar uw voeten gestimuleerd. Tijdens de voetmassage wordt er op bepaalde punten in uw voet gedrukt waardoor spanning wegvloeit. Hierdoor zal pijn verminderen. Ook worden er door het gebruik van bepaalde massagetechnieken afvalstoffen afgevoerd. Wilt u ook een voetenmassage uitproberen? Bel ons dan even op 06 34 58 04 68. Dan maken wij een afspraak zodat er binnenkort een pedicure bij u thuis in omgeving Oss langskomt.