Pedicure uit Oss brengt uw voeten weer in topconditie


Bent u op zoek naar een pedicure in Oss? Knipt u met regelmaat uw nagels? Goed bezig! Maar wist u dat u moet oppassen dat u de hoekjes niet te kort maakt? Hierdoor kan namelijk een ingegroeide teennagel ontstaan. Heeft u hier ook last van? Gelukkig kunnen wij dit gemakkelijk weer voor u oplossen. Dit doen wij door gebruik te maken van de nagelbeugeltechniek. Er zal dan een dun draadje, in de vorm van een beugel, over uw teennagel worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de zijkant van uw nagel loskomt uit de nagelwal. Op die manier kan de nagel niet zomaar weer in groeien. Het is bovendien geheel pijnloos! Wilt u ook snel afkomen van dit vervelende probleem? Maak een afspraak bij onze salon in Oss en onze pedicures staan voor u klaar. Of wilt u graag dat de pedicure bij u aan huis in Oss langskomt? Dat is uiteraard ook mogelijk!

 

Naast uw voeten zijn uw handen ook de specialiteit van de pedicure uit Oss


Naast het behandelen van voeten zijn wij ook expert op de verzorging van uw handen en nagels. In onze salon in Oss kan een van onze pedicures u voorzien van een uitgebreide manicure behandeling. U krijgt een verzorgde behandeling waardoor uw handen en nagels er weer perfect uit zullen zien. Zo worden uw nagels weer mooi in model gebracht. Ook ondergaan uw nagelriemen een uitgebreide behandeling. Daarbij kunnen uw nagels ook worden gepolijst en worden de nagelriemen verzorgd met nagelriemolie. Daarna worden uw handen extra verzorgd met een fijne biologische crème. Wilt u ook een mooi kleurtje laten aanbrengen op uw nagels? Een van onze pedicures verzorgt in de salon in Oss graag deze finishing touch voor uw nagels. Heeft u vragen of wilt u een behandeling inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Pedicure uit Oss werkt alleen met biologische producten


Hecht u ook zoveel waarde aan producten van biologische oorsprong? Dan hebben wij sowieso één ding gemeen want in onze salon zult u alleen producten van biologische oorsprong terugvinden. Chemische stoffen die worden opgenomen in het lichaam kunnen voor allerlei gezondheidsklachten zorgen. Alle producten in de salon zijn daarom 100% natuurzuiver en bevatten 100% werkzame stoffen. Ze zijn allemaal uitgebreid laboratorisch getest en zijn ontwikkeld op een Hollands familie landgoed. Deze producten zijn bovendien geschikt voor alle vegans onder ons en natuurlijk iedereen die waarde hecht aan een zo duurzaam mogelijke wereld. Vraag om advies over onze medisch pedicure in Oss.